Wednesday, December 29, 2010

New Haircut! and some random stuff..

My beloved grandmother said that my previous hair look like John Lennon =_=" Jadi aku telah dipaksa potong rambut oleh ayah aku.. I promise someone that is truly dear to my heart before that I will blog the pics. Sorry for the delay! I can't seem to find that darn camera before ^^"

This one is my favorite ^^











Alang2 dah Upload gambar ni I might as well upload some pics of my baby sister Shahin as well ^^






Er.. this is actually my family latest pet, Mia Zarra the cat! Aku rasa ni lah kucing paling membosankan yang pernah aku jumpa! Kalau ader orang sentuh atau main2 ngan dia apa yg dia buat cuma duduk keras macam tu jer! Selain tu dia gak ader hobi bagi tenungan membunuh macam dalam gambar ni kat semua orang yang dia jumpa!












1 people got something to say:

mieza_707 said...

kucing kau kena masuk kelas tatasusila dan pembentukan adab kot, belajar respon elok2 sikit.. hehe.. nway, nice haircut la weh.. tapi nampak cam matang sket dari rambut panjang kau haritu..

Disclaimer

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...