Monday, August 15, 2011

Macam mana nak check jika BF anda spesis gatal atau Tak?

Pernah tak korang terfikir samaada boyfriend atau kawan lelaki korang ni jenis spesis gatal atau tak? Well the traditional method is korang tanya dia orang tu sendiri. Tapi based on my perspective as a dude tak mungkin ada lelaki dalam dunia ni yang akan mengaku yang dia tu gatal -.-"

Sebenarnyakan.. mudah je korang nak tau samaada boyfriend korang ni gatal ke tak sebenarnya. There is a special test to determine that ( who the hell create this sort of test in the first place anyway? -.-" )

Caution!: Make sure your boyfriend is completely honest when he is answering this test -.-" Mr.Ben tak peduli macam mana korang buat tapi pastikan dia cakap perkara sebenar

The test is simple.. Korang suruh dia tengok gambar di bawah dan cakap apa yang dia nampak

What did he see in this pic??

KALAU dia nampak benda seperti berikut

1) Baju dalam perempuan. Er.. maknanya dia gatal skit. Sebab baju dalam ni pakaian yang secretive skit. Tapi takder la sampai tahap keterlaluan. Dia masih ada rasa malu dan rasa hormat pada perempuan. This is actually a common answer among man actually. Dah nama pun lelaki kan -.-" Korang tak perlu risau sangat. Dah memang benda ni instinct seorang lelaki. Macam mana pun dia still akan terfikir gak skali skala. Tapi kalau dia terfikir pun dia akan tepis benda ni dari fikiran dia secepat mungkin. Maknanya dia memang ada kawalan diri yang tinggi dan tau apa yang betul dan salah..

2) Bikini dan sewaktu dengannya-.-" Ok kalau ni jawapan dia maknanya dia maybe memang habis habisan gatal. Sebab memang korang sendiri taukan yang bikini agak flashy. Maknanya dalam otak dia tu kemungkinan benda tu je je yang dia dok terfikir. Kalau korang nampak dia tenung lama semacam sorang perempuan tu make sure korang cari kayu atau batu kongkrit dan hentam kepala dia terus -.-" Sekali sekala selit ceramah dan nasihat agama agar dia berubah. Tapi nasihat Mr.Ben korang hati-hati skit dengan lelaki macam ni. Bahaya spesis ni! -.-"

3) Cermin mata dan sewaktu dengannya ataupun benda lain. Kalau dia jawab macam ni maknanya dia memang naif skit. But naivety is not always a bad thing though :) Bagus la kalau dia jarang terfikir pasal benda-benda gatal ni. JARANG ye. Bukannya tak terfikir langsung. Boys will be boys -.-" Hanya kepercayaan dan kekuatan pegangan agama kita yang boleh menghindarkan kita dari memikirkan perkara-perkara yang melalaikan...

So there you have it! So korang rasa boyfriends atau kawan lelaki korang ni ketegori mana yer? Tapi korang jangan risau sangat kalau dia jawab yang no.2 pun. Manusia boleh berubah.. Insyaallah.. terserah la pada korang macam mana nak didik dia orang kalau betul korang sayang kat dia orang :)

ps: First time Mr.Ben jawab test ni Mr.Ben ingat ni cermin mata yang lenyek sebab ada orang pijak -.-" Naif ke aku ni?

12 people got something to say:

siti khadijah said...

nampak macam cermin mata.hahahahaXD.

mizmarmalade said...

amboii.. haha! klakar ler.. heee :p

Mr. Ben Franky said...

@siti khadijah Tu la, first time ben jawab pun ingat cermin mata gak :P

Mr. Ben Franky said...

@mizmarmalade Thanks for reading! :)

Sara Cullen said...

eh aku naif lah sbb aku egtkan cermin mata...o_0

Nia Zeach said...

I saw two gametes, crashing or rammed one another and suddenly come to a halt. How's that?

Alia Ramley said...

GLASSES lah.. never thought dat it'll be a bikini.. haha..

Mr. Ben Franky said...

@Sara Cullen Aku pun first2 tu,tapi memang ader member aku yg ingat ni baju dalam. Maybe depend pada tahap pervert otak seseorang kot -.-"

Mr. Ben Franky said...

@Nia Zeach Haha.. you meant two sperms crashing it's head with each other? Also can, your view is the scientific perspective of thing I guess XD

Mr. Ben Franky said...

@Alia Ramley Hmmm.. Welcome to the naive club? haha..

Nia Zeach said...

nerd= naive kan? kan? kan?

Mr. Ben Franky said...

@Nia Zeach Haha.. There are also some cool nerd you know, like Chuck! ^^

Disclaimer

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...